Marcel Ciolacu / Adrian Tudor: Dacă dăm REFRESH partidului, avem È™anse / 11.10.2021 · președintele psd, marcel ciolacu, a declarat, luni, înaintea consultărilor cu președintele klaus iohannis, că „dacă avem o majoritate, revenim la guvernare”.

Sociologul este de parere ca daca iohannis va decide sa il desemneze premier pe marcel ciolacu, psd are negociatori care ar putea sa incropeasca o majoritate in parlament. 29.9.2021 · marcel ciolacu a afirmat că nu a fost contactat de către preşedintele klaus iohannis de la debutul crizei politice, el subliniind că probabil şeful statului nu are numărul său de telefon. 11.10.2021 · președintele psd, marcel ciolacu, a declarat, luni, înaintea consultărilor cu președintele klaus iohannis, că „dacă avem o majoritate, revenim la guvernare". Inquam photos / george călin preşedintele psd, marcel ciolacu, a afirmat, marți aseară, că, în opinia sa, preşedintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcţie, însă mai întâi trebuie rezolvată actuala criză politică, românia neavând guvern. 31.10.2021 · marius pieleanu a vorbit la realitatea despre un scenariu mai putin previzibil.

29.9.2021 · marcel ciolacu a afirmat că nu a fost contactat de către preşedintele klaus iohannis de la debutul crizei politice, el subliniind că probabil şeful statului nu are numărul său de telefon. FOTO: Cum arată un veritabil FAKE-NEWS! Care este preÈ›ul
FOTO: Cum arată un veritabil FAKE-NEWS! Care este prețul from www.jurnaldevrancea.ro
6.10.2021 · liderul psd, marcel ciolacu, a declarat, luni seara, la antena 3, că nu va susține un eventual demers de suspendare a președintelui klaus iohannis, anunțat de aur în caz că va insista cu numirea lui florin cîțu în funcția de premier după ce guvernul a picat în parlament. „le spun clar, să nu se mai chinuie, guvernul cîțu va fi trimis acasă". El consideră că politica nu trebuit făcută fugărind vreo funcţie şi adaugă că nu face politică mică". 29.9.2021 · marcel ciolacu a afirmat că nu a fost contactat de către preşedintele klaus iohannis de la debutul crizei politice, el subliniind că probabil şeful statului nu are numărul său de telefon. Inquam photos / george călin preşedintele psd, marcel ciolacu, a afirmat, marți aseară, că, în opinia sa, preşedintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcţie, însă mai întâi trebuie rezolvată actuala criză politică, românia neavând guvern. 11.10.2021 · președintele psd, marcel ciolacu, a declarat, luni, înaintea consultărilor cu președintele klaus iohannis, că „dacă avem o majoritate, revenim la guvernare". 31.10.2021 · marius pieleanu a vorbit la realitatea despre un scenariu mai putin previzibil. 24.9.2021 · liderul psd, marcel ciolacu, îi critică dur pe liberali pentru organizarea congresului în plină pandemie și le transmite un mesaj:

Sociologul este de parere ca daca iohannis va decide sa il desemneze premier pe marcel ciolacu, psd are negociatori care ar putea sa incropeasca o majoritate in parlament.

Inquam photos / george călin preşedintele psd, marcel ciolacu, a afirmat, marți aseară, că, în opinia sa, preşedintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcţie, însă mai întâi trebuie rezolvată actuala criză politică, românia neavând guvern. 29.9.2021 · marcel ciolacu a afirmat că nu a fost contactat de către preşedintele klaus iohannis de la debutul crizei politice, el subliniind că probabil şeful statului nu are numărul său de telefon. Sociologul este de parere ca daca iohannis va decide sa il desemneze premier pe marcel ciolacu, psd are negociatori care ar putea sa incropeasca o majoritate in parlament. „le spun clar, să nu se mai chinuie, guvernul cîțu va fi trimis acasă". 11.10.2021 · președintele psd, marcel ciolacu, a declarat, luni, înaintea consultărilor cu președintele klaus iohannis, că „dacă avem o majoritate, revenim la guvernare". El consideră că politica nu trebuit făcută fugărind vreo funcţie şi adaugă că nu face politică mică". 19.10.2021 · marcel ciolacu spune că președintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcție. 31.10.2021 · marius pieleanu a vorbit la realitatea despre un scenariu mai putin previzibil. 6.10.2021 · liderul psd, marcel ciolacu, a declarat, luni seara, la antena 3, că nu va susține un eventual demers de suspendare a președintelui klaus iohannis, anunțat de aur în caz că va insista cu numirea lui florin cîțu în funcția de premier după ce guvernul a picat în parlament. 24.9.2021 · liderul psd, marcel ciolacu, îi critică dur pe liberali pentru organizarea congresului în plină pandemie și le transmite un mesaj: 1.10.2021 · preşedintele psd, marcel ciolacu, afirmă că toţi deputaţii şi senatorii partidului, dar şi trei parlamentari neafiliaţi vor fi prezenţi la moţiunea de cenzură, el adăugând că a primit asigurări şi din partea liderului aur că parlamentarii formaţiuni vor vota moţiunea.

El consideră că politica nu trebuit făcută fugărind vreo funcţie şi adaugă că nu face politică mică". 24.9.2021 · liderul psd, marcel ciolacu, îi critică dur pe liberali pentru organizarea congresului în plină pandemie și le transmite un mesaj: 6.10.2021 · liderul psd, marcel ciolacu, a declarat, luni seara, la antena 3, că nu va susține un eventual demers de suspendare a președintelui klaus iohannis, anunțat de aur în caz că va insista cu numirea lui florin cîțu în funcția de premier după ce guvernul a picat în parlament. „le spun clar, să nu se mai chinuie, guvernul cîțu va fi trimis acasă". Inquam photos / george călin preşedintele psd, marcel ciolacu, a afirmat, marți aseară, că, în opinia sa, preşedintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcţie, însă mai întâi trebuie rezolvată actuala criză politică, românia neavând guvern.

6.10.2021 · liderul psd, marcel ciolacu, a declarat, luni seara, la antena 3, că nu va susține un eventual demers de suspendare a președintelui klaus iohannis, anunțat de aur în caz că va insista cu numirea lui florin cîțu în funcția de premier după ce guvernul a picat în parlament. Piscina exterioară de 4m adâncime â€
Piscina exterioară de 4m adâncime â€" Suceava News Online from img.svnews.ro
Inquam photos / george călin preşedintele psd, marcel ciolacu, a afirmat, marți aseară, că, în opinia sa, preşedintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcţie, însă mai întâi trebuie rezolvată actuala criză politică, românia neavând guvern. 6.10.2021 · liderul psd, marcel ciolacu, a declarat, luni seara, la antena 3, că nu va susține un eventual demers de suspendare a președintelui klaus iohannis, anunțat de aur în caz că va insista cu numirea lui florin cîțu în funcția de premier după ce guvernul a picat în parlament. 31.10.2021 · marius pieleanu a vorbit la realitatea despre un scenariu mai putin previzibil. 29.9.2021 · marcel ciolacu a afirmat că nu a fost contactat de către preşedintele klaus iohannis de la debutul crizei politice, el subliniind că probabil şeful statului nu are numărul său de telefon. 11.10.2021 · președintele psd, marcel ciolacu, a declarat, luni, înaintea consultărilor cu președintele klaus iohannis, că „dacă avem o majoritate, revenim la guvernare". 1.10.2021 · preşedintele psd, marcel ciolacu, afirmă că toţi deputaţii şi senatorii partidului, dar şi trei parlamentari neafiliaţi vor fi prezenţi la moţiunea de cenzură, el adăugând că a primit asigurări şi din partea liderului aur că parlamentarii formaţiuni vor vota moţiunea. „le spun clar, să nu se mai chinuie, guvernul cîțu va fi trimis acasă". Sociologul este de parere ca daca iohannis va decide sa il desemneze premier pe marcel ciolacu, psd are negociatori care ar putea sa incropeasca o majoritate in parlament.

6.10.2021 · liderul psd, marcel ciolacu, a declarat, luni seara, la antena 3, că nu va susține un eventual demers de suspendare a președintelui klaus iohannis, anunțat de aur în caz că va insista cu numirea lui florin cîțu în funcția de premier după ce guvernul a picat în parlament.

29.9.2021 · marcel ciolacu a afirmat că nu a fost contactat de către preşedintele klaus iohannis de la debutul crizei politice, el subliniind că probabil şeful statului nu are numărul său de telefon. 31.10.2021 · marius pieleanu a vorbit la realitatea despre un scenariu mai putin previzibil. „le spun clar, să nu se mai chinuie, guvernul cîțu va fi trimis acasă". 6.10.2021 · liderul psd, marcel ciolacu, a declarat, luni seara, la antena 3, că nu va susține un eventual demers de suspendare a președintelui klaus iohannis, anunțat de aur în caz că va insista cu numirea lui florin cîțu în funcția de premier după ce guvernul a picat în parlament. 11.10.2021 · președintele psd, marcel ciolacu, a declarat, luni, înaintea consultărilor cu președintele klaus iohannis, că „dacă avem o majoritate, revenim la guvernare". 1.10.2021 · preşedintele psd, marcel ciolacu, afirmă că toţi deputaţii şi senatorii partidului, dar şi trei parlamentari neafiliaţi vor fi prezenţi la moţiunea de cenzură, el adăugând că a primit asigurări şi din partea liderului aur că parlamentarii formaţiuni vor vota moţiunea. 24.9.2021 · liderul psd, marcel ciolacu, îi critică dur pe liberali pentru organizarea congresului în plină pandemie și le transmite un mesaj: Sociologul este de parere ca daca iohannis va decide sa il desemneze premier pe marcel ciolacu, psd are negociatori care ar putea sa incropeasca o majoritate in parlament. El consideră că politica nu trebuit făcută fugărind vreo funcţie şi adaugă că nu face politică mică". Inquam photos / george călin preşedintele psd, marcel ciolacu, a afirmat, marți aseară, că, în opinia sa, preşedintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcţie, însă mai întâi trebuie rezolvată actuala criză politică, românia neavând guvern. 19.10.2021 · marcel ciolacu spune că președintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcție.

Inquam photos / george călin preşedintele psd, marcel ciolacu, a afirmat, marți aseară, că, în opinia sa, preşedintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcţie, însă mai întâi trebuie rezolvată actuala criză politică, românia neavând guvern. 1.10.2021 · preşedintele psd, marcel ciolacu, afirmă că toţi deputaţii şi senatorii partidului, dar şi trei parlamentari neafiliaţi vor fi prezenţi la moţiunea de cenzură, el adăugând că a primit asigurări şi din partea liderului aur că parlamentarii formaţiuni vor vota moţiunea. El consideră că politica nu trebuit făcută fugărind vreo funcţie şi adaugă că nu face politică mică". 6.10.2021 · liderul psd, marcel ciolacu, a declarat, luni seara, la antena 3, că nu va susține un eventual demers de suspendare a președintelui klaus iohannis, anunțat de aur în caz că va insista cu numirea lui florin cîțu în funcția de premier după ce guvernul a picat în parlament. „le spun clar, să nu se mai chinuie, guvernul cîțu va fi trimis acasă".

„le spun clar, să nu se mai chinuie, guvernul cîțu va fi trimis acasă
Adrian Tudor: Dacă dăm REFRESH partidului, avem șanse from www.radioinfinit.ro
1.10.2021 · preşedintele psd, marcel ciolacu, afirmă că toţi deputaţii şi senatorii partidului, dar şi trei parlamentari neafiliaţi vor fi prezenţi la moţiunea de cenzură, el adăugând că a primit asigurări şi din partea liderului aur că parlamentarii formaţiuni vor vota moţiunea. Inquam photos / george călin preşedintele psd, marcel ciolacu, a afirmat, marți aseară, că, în opinia sa, preşedintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcţie, însă mai întâi trebuie rezolvată actuala criză politică, românia neavând guvern. 6.10.2021 · liderul psd, marcel ciolacu, a declarat, luni seara, la antena 3, că nu va susține un eventual demers de suspendare a președintelui klaus iohannis, anunțat de aur în caz că va insista cu numirea lui florin cîțu în funcția de premier după ce guvernul a picat în parlament. 29.9.2021 · marcel ciolacu a afirmat că nu a fost contactat de către preşedintele klaus iohannis de la debutul crizei politice, el subliniind că probabil şeful statului nu are numărul său de telefon. 24.9.2021 · liderul psd, marcel ciolacu, îi critică dur pe liberali pentru organizarea congresului în plină pandemie și le transmite un mesaj: El consideră că politica nu trebuit făcută fugărind vreo funcţie şi adaugă că nu face politică mică". Sociologul este de parere ca daca iohannis va decide sa il desemneze premier pe marcel ciolacu, psd are negociatori care ar putea sa incropeasca o majoritate in parlament. „le spun clar, să nu se mai chinuie, guvernul cîțu va fi trimis acasă".

Inquam photos / george călin preşedintele psd, marcel ciolacu, a afirmat, marți aseară, că, în opinia sa, preşedintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcţie, însă mai întâi trebuie rezolvată actuala criză politică, românia neavând guvern.

29.9.2021 · marcel ciolacu a afirmat că nu a fost contactat de către preşedintele klaus iohannis de la debutul crizei politice, el subliniind că probabil şeful statului nu are numărul său de telefon. 6.10.2021 · liderul psd, marcel ciolacu, a declarat, luni seara, la antena 3, că nu va susține un eventual demers de suspendare a președintelui klaus iohannis, anunțat de aur în caz că va insista cu numirea lui florin cîțu în funcția de premier după ce guvernul a picat în parlament. Sociologul este de parere ca daca iohannis va decide sa il desemneze premier pe marcel ciolacu, psd are negociatori care ar putea sa incropeasca o majoritate in parlament. 1.10.2021 · preşedintele psd, marcel ciolacu, afirmă că toţi deputaţii şi senatorii partidului, dar şi trei parlamentari neafiliaţi vor fi prezenţi la moţiunea de cenzură, el adăugând că a primit asigurări şi din partea liderului aur că parlamentarii formaţiuni vor vota moţiunea. 19.10.2021 · marcel ciolacu spune că președintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcție. 11.10.2021 · președintele psd, marcel ciolacu, a declarat, luni, înaintea consultărilor cu președintele klaus iohannis, că „dacă avem o majoritate, revenim la guvernare". „le spun clar, să nu se mai chinuie, guvernul cîțu va fi trimis acasă". El consideră că politica nu trebuit făcută fugărind vreo funcţie şi adaugă că nu face politică mică". 24.9.2021 · liderul psd, marcel ciolacu, îi critică dur pe liberali pentru organizarea congresului în plină pandemie și le transmite un mesaj: Inquam photos / george călin preşedintele psd, marcel ciolacu, a afirmat, marți aseară, că, în opinia sa, preşedintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcţie, însă mai întâi trebuie rezolvată actuala criză politică, românia neavând guvern. 31.10.2021 · marius pieleanu a vorbit la realitatea despre un scenariu mai putin previzibil.

Marcel Ciolacu / Adrian Tudor: Dacă dăm REFRESH partidului, avem È™anse / 11.10.2021 · președintele psd, marcel ciolacu, a declarat, luni, înaintea consultărilor cu președintele klaus iohannis, că „dacă avem o majoritate, revenim la guvernare".. 11.10.2021 · președintele psd, marcel ciolacu, a declarat, luni, înaintea consultărilor cu președintele klaus iohannis, că „dacă avem o majoritate, revenim la guvernare". El consideră că politica nu trebuit făcută fugărind vreo funcţie şi adaugă că nu face politică mică". 31.10.2021 · marius pieleanu a vorbit la realitatea despre un scenariu mai putin previzibil. 29.9.2021 · marcel ciolacu a afirmat că nu a fost contactat de către preşedintele klaus iohannis de la debutul crizei politice, el subliniind că probabil şeful statului nu are numărul său de telefon. Sociologul este de parere ca daca iohannis va decide sa il desemneze premier pe marcel ciolacu, psd are negociatori care ar putea sa incropeasca o majoritate in parlament.